Fina gesten efter skrällmålet hyllas

Publicerad 2014-09-16

Galen glädje på Anfield

Dani Abalo, 26, såg ut att skjuta en poäng till Ludogorets.

Efter den historiska kvitteringen mot Liverpool sprang spanjoren fram till en funktionshindrad supporter och firade.

Den fina gesten hyllas nu stort på sociala medier.

Det blev till slut en riktigt svängig historia mellan Liverpool och Ludogorets på tisdagskvällen.

Champions League-debutanterna från Bulgarien stod upp bra men tvingades kapitulera efter 82 minuter när Mario Balotelli satte 1-0. Ludogorets kom dock tillbaka och gjorde sensationellt 1-1 i slutminuterna genom inbytte Dani Abalo.

”Klass!”

Den 26-årige spanjoren sprang mot kortsidan och firade det historiska målet med en funktionshindrad Ludogorets-supporter, som blev fullständigt överlycklig.

”Respekt!”, skriver sajten 101greatgoals.com.

”Klass!”, skriver amerikanska sajten Bleacher Report.

Steven Gerrard avgjorde sedan matchen i den 93:e minuten på straff, efter att målvakten Milan Borjan agerat klumpigt i straffområdet.

Quality! Dani Abalo celebrated his Ludogorets' leveller v Liverpool with a disabled fan http://t.co/DmYqXHRHwW