”Känner mig förödmjukad”

Publicerad 2011-08-28

Wenger: Alla tror att lösningen är att köpa spelare

Arsene Wenger är kanske mer pressad än någonsin under sin tid i Arsenal.

Efter 2-8-förlusten mot Manchester United säger fransmannen att han känner sig ”förödmjukad” men inte tänker avgå.

– Jag tror att jag har ledningen förtroende, säger Wenger till The Guardian.

Arsene Wenger har varit i Arsenal sedan 1996 men förmodligen aldrig upplevt en mer förnedrande förlust än söndagens. Wenger sade innan matchen mot Manchester United att Arsenals säsong började i och med mötet. 90 minuter senare hade de förlorat med 2-8.

”En hemsk dag”

– Du känner dig förödmjukad när du släpper in åtta mål. Det var en hemsk dag för oss, en kombination av ett försvagat lag och svaghet. Vi kollapsade fysiskt i andra halvlek, säger Wenger.

61-åringen sade sedan att han inte har några planer på att avgå och att han har klubbledningens förtroende.