Dagens namn: Tekla, Tea

Nya smällen: Blir borta fyra veckor

Publicerad 2011-09-13

Fjärde Barça-skadan på 20 dagar

Efter det snöpliga kvitteringsmålet för Milan kommer nu en ny tung smäll för Barcelona.

Lårskadan Andres Iniesta ådrog sig kommer hålla honom borta från spel i en månad.

Andreas Iniesta fick linka av Champions League-premiären mot Milan redan i den första halvleken. Cesc Fabregas ersatte men kunde inte rädda segern för Barcelona som ”bara” fick 2-2 hemma mot Milan efter en sen kvittering av gästerna.

Fjärde skadan

Efter slutsignalen kom nästa tunga besked för Barça och Iniesta. 27-åringen blir borta från spel i en månad.

Det är den vänstra lårmuskeln som skadats efter att Iniesta tagit en löpning efter 38 minuter. Skadan är Barças fjärde på bara 20 dagar då Alexis Sanchez, Gerard Pique och Adriano tidigare drabbats av liknande problem.