Dagens namn: Elise, Lisa
clock 3 h
arrow Med den här tårtan på påskbordet lockar du garanterat fram några leenden.
clock 1 h
arrow Den här goda kakan kan fördel serveras med vispad grädde.
clock 1 h 5 min
arrow Ljuvligt god mousse på en lätt kladdig chokladbotten med hallon.
clock 30 min
arrow Görs på en seg, lätt kladdig chokladbotten med ett knaprigt, knäckigt kokostoscatäcke.
clock 40 min
arrow Recept på riktigt lyxiga, goda och fluffiga hamburgerbröd gjorda på surdeg.
arrow Den som gillar att dippa sina chips kommer nog att uppskatta nachosemlan som Emelie Lindh och Robin Söderberg…
arrow Markus Ekelund, 39, på Thimons konditori och bageri i Nässjö är konditorn som står bakom årets hetaste fastlagsbulle…
clock 45 min
arrow Enkla att göra och ett roligt alternativ till vanliga pepparkakor.
clock 1 h 15 min
arrow Mjukkaka med pumpa – de sprider en härlig höststämning kring halloween, men glöm inte att pumporna gör sig bra i en lång…
arrow Fungerar på skräcktemat, men är gulliga nog för att locka till ett leende.
arrow Bloggaren bakom ”Kaloribomben” slår ett slag för klassikerna. Testa hans Budapestlängd, som faktiskt är enkel att lyckas…
clock 35 min
arrow Bara tre ingredienser behövs för de här trevliga godbitarna.
arrow Få högtidlighållanden har fått ett så snabbt genomslag som Kanelbullens dag.
arrow Hösten står för dörren – då är det läge att bjuda på en härlig äppelkaka.
clock 2 h 35 min
arrow Somriga och riktigt goda bullar.
arrow Kardemumma och rabarber blir väldigt gott tillsammans.
arrow En hemgjord pizza är aldrig fel, men hur får man till den perfekta degen?
arrow Överraska din käresta med godsaker på alla hjärtans…
arrow Fettisdagen är startskottet – nu får du frossa i semlor. Här har du tre recept på himmelska minisemlor.
arrow Gör fina och goda kakor – direkt i din gamla syltburk. En kul variant på de mjuka favoriterna.
arrow Att göra om ett bakverk till något helt annat eller utforma det som olika kroppsdelar verkar ha varit trenden när 2015…
arrow Hej, du julens högst älskade lilla pepparkaka! Här är tipsen som gör dig till mästare på både kakor och hus.
arrow Passa på och frossa. På påsken är allt förlåtet. 15-20 bitar Ca 40 st Ca 6 st
<
1
...
12
13
14
15
16
>