Dagens namn: Elise, Lisa
clock
arrow En klassisk bulle som får många att äta både två och tre.
clock 40 min
arrow Muffins går att variera med olika smaksättningar som choklad eller citron.
clock 2 h 10 min
arrow Har du extra bråttom kan du använda färdiga marängbottnar och maränger.
clock 5 h
arrow En fluffig, hembakad croissant är svårslagen.
clock 1 h
arrow En klassiskt maffig chokladtårta från Österrike.
clock 50 min
arrow Gör fina mönster i kakan – enkelt och gott.
arrow En riktigt bra brownie ska vara lite krispig på toppen och seg och kladdig på insidan.
clock 1 h 30 min
arrow Bara fem ingredienser behövs för att baka de här små godingarna.
arrow En chokladig mandelbotten och en ljuvlig chokladmousse som smälter i munnen.
arrow Den bästa sommarkombon med glass och jordgubbstårta i ett.
clock 1 h 45 min
arrow Smaksätt med kardemumma, saffran, pistagenötter eller choklad.
arrow Små brittiska mördegskakor som riktigt smälter i munnen.
arrow Hembakad tårta är alltid kul att bjuda på. Här har vi samlat våra bästa recept på en mängd olika tårtor.
clock 45 min
arrow Ett grundrecept på en luftig men ändå fast tårtbotten.
arrow Moussetårta, jordgubbsdröm eller en klassisk midsommartårta. I boken ”Tårtor – lager för lager, steg för steg” visar…
arrow Här är en moussetårta med den oslagbara kombinationen av hallon och choklad.
clock 2 h
arrow Den här populära tårtan kallas också pinocchiotårta.
arrow Emma Brink Rask delar med sig av sina bästa tips.
arrow Titta vilka otroligt söta små skapelser, dessutom supergoda.
arrow Smaksätt frostingen med söta geléhallon, lite extra rosa blir den med någon droppe karamellfärg.
arrow Den läckert lila krämen blir otroligt snygg mot den gula mazarinpajen.
clock 1 h 10 min
arrow Fira födelsedagsbarnet med en härlig tårta med extra allt.
arrow Servera äppelkaka och vaniljsås i ett med den här bedårande bakelsen.
arrow Trots den långa jästiden är de här bullarna väl värda att vänta på.
arrow En riktigt maffig tårta som räcker till hela släkten.
arrow Att baka biskvierna i långpanna är smidigt, det sparar tid och blir minst lika gott som vanliga biskvier.
<
1
...
5
6
7
16
>