Hoppa till innehållAftonbladet

Imorgon Chokladens dag

Glutenfria pepparkaksbollar

”Smakar som pepparkaksdeg”

Pepparkaksbollar utan socker, gluten och mjölkprodukter.

De här härliga bollarna smakar som pepparkaksdeg, men är bakade utan socker, gluten och mjölkprodukter.

I stället kommer smakerna från dadlar, kanel, nejlika och kaffe. Mums!

Recept av Andrea Brändström.

Pepparkaksbollar

  • Ingredienser

  • 1 tsk havssalt
  • 0.5 dl kallt kaffe
  • 0.5 tsk mald kryddnejlika
  • 1 tsk ingefära, mald
  • 2 tsk kakao
  • 2 tsk kanel
  • 1 dl kokosolja
  • 6 dl havregryn glutenfri
  • 22 dadlar

Gör så här

<div data-tipser-pid="5f10385c9c4ead0001f58daa" data-tipser-view="compact"></div>