Hoppa till innehållAftonbladet

Imorgon Chokladens dag

Fyllda friterade ägg med melonsallad

Friterade ägg på rad.

Fyllda friterade ägg – servera äggen på ett annorlunda sätt. Paolo Robertos äggrätt är läckert frasig. Fyll äggen med olivröra och fritera på låg värme så de blir gyllenbruna.

Uova ripiene fritte

Fyllda friterade ägg

  • Ingredienser

  • majonnäs, till dekoration
  • olivolja, till fritering
  • ströbröd, till panering
  • svartpeppar
  • salt
  • 12 gröna oliver, kärnfria och hackade
  • 1 ägg, delat i gula (till fyllningen) och vita (till paneringen)
  • 4 ägg, hårdkokta
  • Sallad

  • salt
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl galiamelon, skuren i små tärningar
  • 50 g ruccola

Gör så här