Hoppa till innehållAftonbladet

Imorgon Chokladens dag

Pytt i panna med korv, rotfrukter och svamp

Pytt i panna med korv, rotfrukter och svamp

Pytt i panna med korv, rotfrukter och svamp – ta reda på resterna i kylskåpet och gör en läcker pytt i panna. Testa Sara Gröndahls recept; med korv, rotfrukter och svamp. – Det som är bra med pytt i panna är att det är allt i en panna och du slipper mycket disk, säger hon.

Pytt i panna med korv, rotfrukter och svamp

  • Ingredienser

  • 1 knippe persilja, färsk
  • salt och peppar
  • smör, eller olja (att steka i)
  • muskot, eventuellt
  • 3 dl grädde, eventuellt
  • 1 paket bacon, tärnad
  • 400 g bratwurst, alternativt annan korv
  • 200 g champinjoner, alternativt annan svamp
  • 2 gula lökar
  • 300 g morot
  • 300 g palsternacka
  • 300 g potatis

Gör så här