Tacobiffar med nachosallad
Tacobiffar med nachosallad – testa något nytt till fredagsmyset. Tacoburgarna går bra att servera i hamburgerbröd också, lite picklad rödlök sätter extra sprätt. Recept ur Mattias Kristianssons nya kokbok Vego snabbt och enkelt.
Tacobiffar med nachosallad
Ingredienser
- salt och svartpeppar
- 2 msk majsstärkelse
- 2 tsk paprikapulver
- 1 tsk vitlökspulver
- 1 tsk lökpulver
- 1 tsk koriander, mald
- 2 tsk spiskummin
- 0.5 dl majs
- 0.5 rödlök
- 6 dl svarta bönor
Nachosallad
- 0.5 kruka koriander
- 2 lime, pressad saft
- 2 avokado
- 0.5 gurka, i halvmånar
- 1 dl majskorn
- 0.5 rödlök, tunt skivad
- 0.5 st paprika, röd, strimlad
- 0.5 salladshuvud, strimlat
- 1 påse nachochips
Till servering
- 0.5 burk salsa
Gör så här
<div data-tipser-pid="5f10385d9c4ead0001f5907d" data-tipser-view="compact"></div>