Alla Paolos sommarrecept
Uppdaterad 2019-04-12 | Publicerad 2012-06-26
Låt Paolo fixa biffen
Varje dag hela sommaren tipsar ex-boxaren och kokboksförfattaren Paolo Roberto om middagsmat för hela familjen.
Smakerna är italienska och måltiderna lättlagade och nyttiga.
Många av rätterna tar bara 30 minuter att tillaga.
Smaklig måltid!
Nyttig risotto med fräscha grönsaker
Rödspätterulader fyllda med räkor
Spiralpasta med eldig svampsås
Kotletter med vitt vin, oliver och pasta
Havsabborre och sallad med fänkål och ruccola
Gudomlig gnocchi i smör- och salviasky
Pasta i ugn med ärtor, skinka och ricottaost
Pastapaket med tomat, broccoli och sardeller
Äggröra med blomkål, bacon och grönsallad
Örtmarinerad makrill med mynta och potatis
Potatis och rostade grönsaker med kött
Sallad med bönor, tomat och grönsaker
Spaghetti med grönsaker, sardeller, oliver och kapris
Fläskfilé med färsk lök i en apelsinsky
Grillad polenta – en italiensk klassiker
Lammkotletter på napolitanskt vis
Ostgratinerad lammgryta med ärtor och kronärtskockor
Kalvschnitzel med salvia och skinka
Fylld aubergine med kalvfärs & pecorino
Grillad fläskkarré i tunt skurna skivor
Grillad scampi och calamari med citron
Färsk pasta med tomatsås och ost
Grillad hel fisk med fänkålssallad
Korv med potatisar och grönsaker i ugn
Auberginegratäng med kalvfärs och tomatsås
Rissallad med räkor, oliver och basilika
Kalvlever med sidfläsk i örtsky
Zucchiniskivor i ugn fyllda med mozzarella
Gratinerad polenta fylld med salami, ost & spenat
Soppa med pasta, grönsaker och ägg
Kyckling fylld med salsiccia och örter
Pasta med tomat och två ostsorter
Skön costolette – alla pizzaiola
Tagliatelle med aubergine & ost
Potatisrulle med lufttorkad skinka
Rödspätta med ruccola & tomater
Salsiccia i tomat med potatishalvor
Friterad strömming med färskpotatis och spenat
Gratinerad torskfilé med gott ört– och brödtäcke
Färsk fettucine med grönsaker och svamp